Persikka-vadelmavohvelit ja basilikajäätelöä


Ensimmäisen työviikon jälkeen täytyy yrittää päästä edes viikonlopuksi takaisin lomatunnelmaan. Mikäs sen parempi tapa siihen, kuin herkkuaamiainen parvekkeella. Koska on lauantai, kesä ja paras marja- ja hedelmäaika, aloin tehdä vohveleita.

Taikinana käytin suosikkiani, rapeiden vohveleiden reseptiä. Päälle annostelin reilusti vadelmia sekä pilkottua persikkaa. Hieman melbainen täyte siis. Kruununa basilikajäätelö, joka valmistui kaikessa yksinkertaisuudessaan siten, että valmista vaniljajäätelöä pehmitettiin kulhossa hieman ja sinne lisättiin kosolti tuoretta basilikaa. Suoraan parvekkeen loputtomasti tuottavasta ruukustani. 


Jäätelö ja basilika sekoitetaan hyvin ja annostellaan suoraan marjojen ja hedelmien päälle. Näillä eväillä huomen on todellakin hyvä! 

Kommentit

Suositut tekstit